fbpx

Kistenwassers,

voor koelhuizen

Voorkom besmetting van het product en verleng de levensduur van uw kisten

Door regelmatig kuubskisten en fusten te reinigen wordt dit gegarandeerd. Productopslag voor derden vraagt veel flexibiliteit. Dankzij de hoge capaciteit van de TumbleJet kistenreiniger kunnen in korte tijd veel kisten worden gereinigd. Sterk verontreinigde kisten kunnen zo sneller worden ingezet om een ander product in te bewaren. Bovendien wordt het besmettingsrisico sterk verkleind.

15 jaar expert in kistenreiniging

De TumbleJet kistenwasser van AgrinServ levert maximaal resultaat bij een minimaal watergebruik en geringe arbeidsbehoefte. Dit houdt de kosten per kist laag. Dankzij het robuuste ontwerp is de machine eenvoudig om te bedienen en zijn de onderhoudsbehoefte zeer gering. Niet voor niets is TumbleJet al ruim 15 jaar dé naam op het gebied van kistenreinigers. Zeer veel koelhuizen in Nederland en daarbuiten vertrouwen op de kwaliteit die de TumbleJet garandeert. Ben jij de volgende die zich laat overtuigen van de voordelen van schoon werken?

Uw kisten stralend schoon met de TumbleJet kistenwassers
Gecertificeerd schone kisten

De voordelen van kisten wassen in de bloembollen- en sierteelt zijn bekend, maar er wordt niet altijd gebruik van gemaakt. Handmatig is het een zware en arbeidsintensieve klus. TumbleJet vereenvoudigt dit en verbetert het wasproces. Het resultaat: schone kisten, keer op keer. Of het nu 8 uur ’s ochtends of 6 uur ’s avonds is. De TumbleJet kan tot 50 kisten per uur reinigen. AgrinServ staan voor het resultaat van onze machine. Daarom ontvangt iedere kweker van ons een certificaat na het kisten reinigen met de TumbleJet. Dit bewijs is een goede toevoeging voor uw bedrijfscertificeringen zoals MPS en SKBH.

Verhuurservice Wash u0026 Go

Niet iedere kist hoeft jaarlijks te worden gereinigd. Voor kleine en middelgrote akkerbouwbedrijven biedt TumbleJet een verhuurservice aan: Wash u0026amp; Go. De kistenwasser is in heel Nederland te huur, direct vanaf de fabrikant. Dit houdt de kosten laag en garandeert 24/7 service, ook in het weekend. De mobiele kistenwasser is in 20 minuten op te stellen en te transporteren achter een auto of trekker. Gebruik onze keuzehulp om te berekenen of huren interessant kan zijn voor jouw bedrijf en hoeveel werken met schone kisten je jaarlijks bespaart.

Koptekst bedrijfsfilm

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. Lorem ipsum dolor sit amet. Consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

AgrinServ | TumbleJet Palletbox washer in Canada
24.707 weergaven 24.707 weergaven
13 sep. 201613 sep. 2016