fbpx

TumbleJet Kistenwassers

Modeloverzicht

De TumbleJet Solo en Duo

Alle TumbleJet kistenwassers blinken uit in eenvoud met een maximaal resultaat. Een kwestie van stekker insteken, waterslag aansluiten en starten (plug & play). De robuuste en gegalvaniseerde machine beschikt over slechts 1 draaipunt, 3 sensoren en een afstandsbediening met 3 knoppen.  Dit garandeert dat iedereen met de machine overweg kan. Selecteer een wasprogramma, plaats de vuile kist en druk op start. De wascyclus werkt continu en garandeert een hoge capaciteit.

Modellen: TumbleJet Solo & Duo

De kistenwasser van TumbleJet kent een Solo en Duo uitvoering.  Terwijl de ene kist van binnen en buiten wordt gereinigd, kun je de andere schone kist eruit halen en een nieuwe vieze kist klaarzetten. Hierdoor verdubbel je de snelheid in het wassen.

Alle machines zijn uitgerust met een elektrische waterpomp die minimaal 200 liter per minuut vereist en het water bij 20 bar druk in de machine gebruikt. De watertoevoer kan direct van een bron op het erf komen of via een buffervat. Het waswater wordt opgevangen en gerecirculeerd.

 

Binnen- en buitenkant wassen

De kuubskist wordt zowel van binnen als buiten gereinigd. Een roterende waskop reinigt de binnenzijde van de kist. Deze waskop kenmerkt zich door een laag waterverbruik bij een constant, hoogwaardig resultaat. Belangrijk is dat de waterdruk niet te hoog is zodat het hout niet wordt beschadigd. Iets wat bij handmatig reinigen met een stoomcleaner wel vaak voorkomt. Kisten wassen heeft dus geen nadelige gevolgen voor de levensduur! Vlakstraalnozzles reinigen de buitenzijde van de kist. Via de programmakeuze op het touchscreen kan de intensiviteit worden geselecteerd in 4 stappen. Is de kist alleen stoffig, dan volstaat een kort wasprogramma. Het meest intensieve reinigingsprogramma maakt zelfs sterk vervuilde wortelkisten volledig schoon. Optioneel kan worden gekozen voor het palletwash-programma. Hierbij wordt de pallet onder de kuubskist apart en intensief gereinigd.

TumbleJet Solo
Ontdek
TumbleJet Duo
Ontdek
Verhuurservice Wash & Go

Verhuurservice Wash & Go Niet iedere kist hoeft jaarlijks te worden gereinigd. Voor kleine en middelgrote akkerbouwbedrijven biedt TumbleJet een verhuurservice aan: Wash & Go. De kistenwasser is in heel Nederland te huur, direct vanaf de fabrikant AgrinServ. Dit houdt de kosten laag en garandeert 24/7 service, ook in het weekend. De mobiele kistenwasser is in 20 minuten op te stellen en te transporteren achter een auto of trekker. Gebruik onze bespaarcalculator om te berekenen of huren interessant kan zijn voor jouw bedrijf en hoeveel werken met schone kisten je jaarlijks bespaart.

Wash & Go verhuurservice
Nu met uniek reinigingscertificaat
Meer info

Maak nu gebruik van de TumbleJet Wash & Go verhuurservice en ontvang na het kistenwassen het unieke Kistenwasser reinigingscertificaat. Hiermee toon je aan dat de kisten professioneel zijn gereinigd. Dit certificaat is een goede toevoeging voor de bedrijfscertificering zoals Global GAP.

TumbleJet huren

Was je jaarlijks in een korte aaneengesloten periode alle kisten? Dan is onze Wash & Go verhuurservice interessant. Zowel de TumbleJet Solo als de TumbleJet Duo zijn in heel Nederland te huur, direct vanaf de fabrikant.

Offerte aanvragen

Weten wat wij voor jouw situatie kunnen betekenen? Vraag een offerte aan.

Welke kistenwasser past bij jouw situatie?

Welke TumbleJet past het beste bij jouw situatie? Vul de bespaarcalculator in en zie gelijk het resultaat.