fbpx

Kistenwassers,

Bloembollenteelt

Gezonde bollen staan aan de start van een gezonde teelt.

Gezonde bollen staan aan de start van een gezonde teelt. Door de lege kisten of fusten vooraf mechanisch en professioneel te reinigen wordt een grote besmettingsbron weggenomen. Dit houdt ziektes en bacteriën buiten de deur. Naast bollenkisten kunnen ook standaard kisten en fusten met de TumbleJet worden gereinigd. Niet ieder type kist is immers even groot. Dankzij het demontabel binnenrek kan in 20 minuten worden geswitcht tussen kistformaten.

15 jaar expert in kistenreiniging

De TumbleJet kistenwasser van AgrinServ levert maximaal resultaat bij een minimaal watergebruik en geringe arbeidsbehoefte. Dit houdt de kosten per kist laag. Dankzij het robuuste ontwerp is de machine eenvoudig om te bedienen en zijn de onderhoudsbehoefte zeer gering. Niet voor niets is TumbleJet al ruim 15 jaar internationaal dé naam op het gebied van kistenreinigers. Voor de sierteeltsector ontwikkelt AgrinServ meer reinigingsoplossingen. Zo zijn er de Cashketwash bakkenwasser en een robotwasser.

Uw kisten stralend schoon met de TumbleJet kistenwassers
Gecertificeerd schone kisten

De voordelen van kisten wassen in de bloembollen- en sierteelt zijn bekend, maar er wordt niet altijd gebruik van gemaakt.. Handmatig is het een zware en arbeidsintensieve klus. TumbleJet vereenvoudigt dit en verbetert het wasproces. Het resultaat: schone kisten, keer op keer. Of het nu 7 uur ’s ochtends of 6 uur ’s avonds is. De TumbleJet kan tot 50 kisten per uur reinigen. AgrinServ staat voor het resultaat van onze machine. Daarom ontvangt iedere kweker van ons een certificaat na het kisten reinigen met de TumbleJet. Dit bewijs is een goede toevoeging voor jouw bedrijfscertificeringen zoals MPS en SKBH.

Verhuurservice Wash & Go

Voor kleine en middelgrote bedrijven biedt TumbleJet een verhuurservice aan: Wash & Go. De kistenwasser is in heel Nederland te huur, direct vanaf de fabrikant. Dit houdt de kosten laag en garandeert 24/7 service, ook in het weekend. Je stelt in 20 minuten de TumbleJet Kistenwasser op. Aansluiten en wassen maar! De TumbleJet kistenwasser is eenvoudig te transporteren: de Solo op een aanhanger achter de auto, de Duo op een dieplader achter de trekker. Wij kunnen je ook volledig ontzorgen qua transport.

Gebruik onze bespaarcalculator om te berekenen of huren interessant kan zijn voor jouw bedrijf en hoeveel werk je met schone kisten jaarlijks bespaart.

AgrinServ | TumbleJet Palletbox washer in Canada
1.699 weergaven
13 sep. 2016
De TumbleJet in werking

Van kleine tot grote kisten, de TumbleJet is verstelbaar op verschillende grootten en maten. Kijk op het filmpje hiernaast, hoe de TumbleJet te werk gaat.

Gebr. Ooijevaar kiezen opnieuw voor TumbleJet

Gebr. Oijevaar & Zn uit Creil (Flevoland) kweekt bloembollen die door collega-telers in binnen- en buitenland worden opgekweekt tot tulpen en lelies voor op de vaas, bulbs for flowers dus. Zij kozen opnieuw voor de TumbleJet als professionele kistenwasser!