fbpx

TumbleJet kistenwassers

Een product van AgrinServ

Wij zijn AgrinServ, het bedrijf achter de TumbleJet kistenwasser. Een innovatieve machinefabrikant met zijn wortels in de agrarische sector. Eigenaren Rudy en Robin van der Veeken werken met een hecht en multidisciplinair team dagelijks aan nieuwe uitdagingen om de landbouw verder te helpen. Door slimmer, schoner en eenvoudiger te werken. Dat verhoogt de productkwaliteit en uiteindelijk het rendement. Daarin onderscheidt AgrinServ zich ten opzichte van de rest.

Uit de klei getrokken

AgrinServ is gevestigd in Nagele in de Noordoostpolder. In het kloppend hart van agrarisch Nederland zitten we dagelijks in de witlof, bloembollen en pootaardappelen. We zijn praktisch ingerichte mensen die houden van ons vak. Die passie zie je terug in iedere machine, ook de TumbleJet. Benieuwd naar onze andere projecten? Neem dan een kijkje op de website van AgrinServ.

Heb jij een uitdaging waarbij wij kunnen helpen? Neem contact met ons op en we gaan er graag mee aan de slag.
Robin van der Veeken

Al van jongs af aan ben ik graag bezig met techniek. Tijdens mijn opleiding elektrotechniek op het beroepsonderwijs ben ik bijna 20 jaar geleden als bijbaan bij AgrinServ begonnen. De machines en ontwikkelingen bij AgrinServ namen toe en samen hebben we gewerkt aan veel machines waaronder de eerste kistenwassers. Na deze opleiding ben ik verhuisd naar de grote stad en afgestudeerd in Industriƫle automatisering. Vervolgens heb ik zes jaar gewerkt bij een grote multinational in de proces automatisering om uiteindelijk terug te keren bij AgrinServ.
Ik vind het leuk dat neef Rudy en ik lang niet hetzelfde zijn, veelal hetzelfde denken over technische zaken en het bedrijf maar daarnaast elkaar goed aanvullen in praktische zaken.
Na mijn gezin ben ik het meest trots op het vertrouwen van klanten, ons fantastische team en oprichter Theo om sturing te geven aan de toekomst AgrinServ.

Marloes Neefjes

Sinds september 2022 ben ik werkzaam bij AgrinServ. Ik mag voornamelijk de verhuur van de TumbleJet op mij nemen. Voor mijn komst waren ze al begonnen met het uitdenken, ontwerpen en bouwen van een nieuwe website. Maar ik mocht nog mooi het laatste stuk meepakken! En zorgen dat dit onder de aandacht komt. Verder houdt ik mij bezig met allerlei regelzaken op kantoor; Van voorbereiden van beurzen, hotels reserveren voor klantbezoek, diverse administratieve taken tot een stukje sfeerbeheer. En dat laatste vind ik misschien wel het leukst! We zijn een jong en gedreven team, waarbij een inzet wordt gegeven, waar je u tegen zegt! Die energie bevalt me wel!

Rudy van der Veeken

Ik ben Rudy van der Veeken en ik ben mede eigenaar van AgrinServ.
Mijn vader heeft in 2002 de eerste stappen gemaakt om dit bedrijf op te richten. En wij hebben het sinds een aantal jaar van hem kunnen overnemen.
Ik ben voornamelijk in de werkplaats te vinden. Hier stuur ik de dames en heren aan.
Ook ga ik bij klanten langs om te horen wat de wensen zijn, om hier een oplossing voor te vinden. Daarbij werk zelf mee aan de ontwikkeling van machines. En ga regelmatig op klus om een machine te installeren of onderhoud uit te voeren.
Wat ik het leukste vind om te doen? Ik vind eigenlijk alles wel machtig!

Sjaak van Keulen

Ik ben Sjaak van Keulen en sinds 2021 werkzaam bij AgrinServ. Tijdens mijn opleiding Mechatronica niveau 4 mocht ik hier mijn stage voldoen. Het leuke aan mijn functie is de afwisseling. Ik ben voornamelijk in de werkplaats aan de gang, maar bij drukte, kan ik bijspringen met de enginering.
Het beviel me hier goed, dus ben na mijn stage hier in dienst gekomen. Soms ga ik mee om de TumbleJet te installeren, mocht daar vraag naar zijn. En mochten er problemen met de machine voordoen, ga ik bij de klant langs om dit op te lossen.