Kistenwassers,

voor akkerbouwers

Professionals wassen hun kisten minimaal één keer per jaar. Voorkom besmetting van uw producten, schoon werkt beter!

Hygiëne op het akkerbouwbedrijf wordt steeds belangrijker om een hoge kwaliteit van het uitgangsmateriaal te verzekeren. Steeds meer akkerbouwers zien in dat het wassen van kisten past bij hygiënisch en professioneel werken. Je houdt hiermee ziektes als bruinrot, ringrot, erwinia en aardappelcysteaaltjes buiten de deur op het pootaardappelbedrijf. De TumbleJet kistenwasser biedt dé oplossing om sterk vervuilde kuubskisten eenvoudig te reinigen. Want, aanhangende grond is een grote potentiële besmettingsbron. Niet alleen in (poot)aardappelen maar ook in onder andere wortelen, witlofpennen, knolselderij en uien.

TumbleJet: 15 jaar expert in kistenreiniging

De TumbleJet kistenwasser van AgrinServ levert maximaal resultaat bij een minimaal watergebruik en geringe arbeidsbehoefte. Dit houdt de kosten per kist laag. De TumbleJet modellen zijn robuust ontworpen en, eenvoudig aan te sluiten (plug & play) en eenvoudig om te bedienen. Niet voor niets is TumbleJet al ruim 15 jaar dé naam op het gebied van kistenreinigers. Miljoenen kuubskisten zijn intussen gewassen door honderden tevreden klanten in Nederland en daarbuiten.

Uw kisten stralend schoon met de TumbleJet kistenwassers
Gecertificeerd schone kisten

Kisten wassen is een ondergeschoven kindje bij veel akkerbouwers. Niet zo vreemd, want handmatig wassen is een arbeidsintensieve klus en je wordt er altijd zelf nat van. Bovendien kan het resultaat van kist tot kist verschillen. De TumbleJet vereenvoudigt dit en verbetert het wasproces. Het resultaat: schone kisten, keer op keer. Of het nu 7 uur ’s ochtends of 6 uur ’s avonds is. De TumbleJet kan tot 50 kisten per uur reinigen. AgrinServ staat voor het resultaat van onze machine. Daarom ontvangt iedere gebruiker van ons een certificaat na het kisten reinigen met de TumbleJet. Dit bewijs is een goede toevoeging voor uw bedrijfscertificeringen zoals Voedselveiligheid Akkerbouw (VVAK) en GlobalGAP.

Verhuurservice Wash & Go

Vooral voor bedrijven die in relatief korte tijd één keer per jaar alle kisten willen wassen, is de TumbleJet kistenwasser huren de ideale oplossing: Wash & Go. De kistenwasser is in heel Nederland te huur, direct vanaf de fabrikant. Dit houdt de kosten laag en garandeert 24/7 service, ook in het weekend. De mobiele kistenwasser is in 20 minuten op te stellen en afhankelijk van de uitvoering te transporteren achter een auto of trekker. Gebruik onze bespaarcalculator om te zien of huren interessant kan zijn voor jouw bedrijf!