agrinserv
NL | EN

Eenvoud en kwaliteit maken de
TumbleJet kistenwasser een voorloper in
gebruiksgemak en effectiviteit.

De focus op essentie en functionaliteit zie je ook terug in het gebruiksgemak: selecteer een wasprogramma, plaats een kist en druk op start. Terwijl de vuile kist wordt gewassen haal je de schone kist uit de machine en plaats je de volgende vuile kist. Je drukt weer op start. De TumbleJet draait een halve omwenteling en de wascyclus herhaalt zich.

Uitgerust met een elektrische waterpomp. Vanaf 200 liter/min bij 20 bar.

De kistenwasser is gebouwd om gemakkelijk te worden vervoerd: wash & go.

Kistenwasser huren

De TumbleJet is tevens te huur. Ideaal voor minder frequent of eenmalig gebruik. Op deze manier blijven uw kuubskisten schoon, zonder de ruimte voor deze machine te reserveren.

 Meer informatie of een offerte   op maat? 

Wilt u meer weten over de TumbleJet Kistenwasser? Neem dan gerust contact met ons op via tel: 085 - 130 45 18 of stuur een e-mail naar info@agrinserv.eu of stuur een bericht via het formulier. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

AgrinServ

Schokkerringweg 4-I
8308 PS Nagele

085 - 130 45 18
info@agrinserv.eu

Over AgrinServ

AgrinServ onderscheidt zich met klantgerichte specifieke oplossingen op het gebied van duurzaamheid, energie efficiƫncy en lange levensduur door toepassing van de nieuwste technieken, welke niet alleen op nieuwe maar ook juist op bestaande producten toepasbaar zijn.